Er is helemaal niks mis met een gezonde portie ambitie. Zeker niet op Voka Kempens derde Dag van de Groeier in Kamp C in Westerlo, een dag voor jonge ondernemingen, groeiers en gazellen uit de regio.

Om deze starters en groeiers nog extra te inspireren reiken we de ‘Willen Winnen Award’ uit aan Drukservice uit Olen.
 
Voka en Jong Voka Kempen bieden met de ‘Dag van de Groeier’ starters en groeiers de inspiratie en de expertise aan van een tiental jonge en toonaangevende ondernemers aan.

‘We laten ondernemers en ondernemingen aan het woord die de voorbije jaren een grote sprong voorwaarts hebben gemaakt door ambitieus en professioneel te zijn’, legt Tine Horsten, directeur communicatie en netwerking Voka Kempen, uit. ‘Zij konden deze stappen zetten dankzij een goede begeleiding.

Op hun beurt willen ze nu hun ervaring met jonge ondernemers delen. Enkele klinkende namen zullen ons podium beklimmen. François Maes, zaakvoerder van Special Fruit uit Hoogstraten, komt getuigen over de groei van zijn bedrijf. Aan ons panelgesprek nemen onder andere Hans Reinigert, Managing Director en mede-eigenaar van Disa International (de winnaar van de Excellente Onderneming 2012) en Maikel Elst, General Manager van M.I.P. (genomineerde voor de Beloftevolle Onderneming 2012 en de winnaar van de Prijs Ondernemen en de award Excellente Onderneming in 2008) deel.

En onze keynote tenslotte zal verzorgd worden door Edgard Vermeersch, CEO / Founder itineris en winnaar Beloftevolle onderneming van het Jaar 2012.’
 
Willen Winnen Award
Ondernemen is risico nemen en dat verdient alle kansen, ondersteuning en begeleiding. Om jonge bedrijven extra te inspireren en ook te motiveren reikt Jong Voka Kempen tijdens de Dag van de Groeier de Willen Winnen Award uit.

De award gaat naar een onderneming tussen de drie en de zes jaar oud die ambitie, durf en wendbaarheid aan de dag legt. Een onderneming ook met een uitgesproken visie op de toekomst die groei realiseert door in te zetten op innovatie, personeelsbeleid, internationaliseren, duurzaamheid en marketing. 

‘Dit jaar gaat de award naar Drukservice uit Olen’, zegt Jong Voka Kempen-voorzitter Geert Schellekens. ‘Dit familiebedrijf opgericht door de broers Jeroen en Pieter Van Genechten is een drukkerij die verder gaat en het verschil maakt door een excellente en brede service.

De jury was vooral gecharmeerd door het bijzonder grote persoonlijke engagement. Drukservice heeft een visie op de toekomst en een duidelijke strategie om er te geraken. Ook de Innovatieve processen en producten die vaak op eigen initiatief ontwikkeld worden en aan klanten uit een specifieke sector voorgesteld worden vallen op. Blikvanger is de zorgsector met klanten als Sanofi, UZA en het ziekenhuis van Turnhout.

Tenslotte kon de jury ook niet om de durf heen. De uitdagingen die de broers het hoofd bieden in een sector die bijzonder onder druk staat kunnen alleen maar inspirerend werken.’

Naast Drukservice waren ook Alfa Line uit Beerse, gespecialiseerd in wegmarkeringen en signalisatiewerken en IT-bedrijf Juvo uit Herentals genomineerd voor de Willen Winnen Award